Lidmaatschap

GAIA is een netwerk voor vrouwen uit de aardwetenschappen. Het netwerk biedt vrouwen met een aardwetenschappelijke of andere bèta opleiding, loopbaan of interesse een mogelijkheid tot ontmoeting en netwerken en ondersteunt deze vrouwen in hun loopbaanontwikkeling. Onder de aardwetenschappen vallen onder andere de werkvelden geologie, fysische geografie, hydrologie, geochemie, geofysica, technische aardwetenschappen, bodem water en atmosfeer, bodemkunde en milieuwetenschappen.

Als lid van GAIA ontvang je drie maal per jaar de GAIA-nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je regelmatig relevante vacatures via de email. Via activiteiten en Linkedin kun je in contact komen met andere vrouwen uit de aardwetenschappen. GAIA organiseert activiteiten zoals netwerkdiners, lezingen en presentaties. Tevens kun je mee doen met workshop en cursussen op het gebied van loopbaanontwikkeling e.d. Een maal per jaar is er een excursie, waarbij een interessante aardwetenschappelijke lokatie wordt bezocht. Door lid te worden van GAIA steun je haar bij het verwezenlijken van haar doelen.

Wordt nu lid

Contributie

De bijdrage voor werkende leden is jaarlijks 23 euro. Voor studenten en niet werkende leden bedraagt de contributie 11,50 euro. De kosten voor het lidmaatschap van GAIA kun je betalen met een overschrijving of via een Machtigingsopdracht. Deze wordt je toegestuurd nadat je je hebt aangemeld als nieuw GAIA lid.

Het is ook mogelijk om donateur te worden, voor mannen en vrouwen!

Afmelden

Stuur een email naar info@gaia-netwerk.nl

 
site door Studio With