WomenInc. Trainingsdag gespreksleiders aanTafel

Participation

Joining this event is not possible anymore

About this event

Category
Educatief
Organizer
Bestuur 2017
Date and time
Nov 9, 2017 09:15 - 17:00
Location
Utrecht

WomenInc. Trainingsdag gespreksleiders aanTafel

Gespreksleider gezocht!
Trek in een goed gesprek? Met aanTafel organiseer je zelf een gesprek met andere vrouwen: met je vriendinnen of met vrouwen die je nog niet kent. Om het eens over iets anders te hebben en om je dromen om te zetten in durven en doen. Motiveer jezelf, een ander en elkaar om kansen te zien en te grijpen. Met aanTafel geeft WOMEN Inc. alle vrouwen van Nederland de mogelijkheid om aan te schuiven voor een goed gesprek over Doel, Lef of Netwerk: dé vaardigheden die je nodig hebt voor een volgende stap.

» Meer informatie over aanTafel

Gespreksleider worden
Elk aanTafel gesprek wordt begeleid door een getrainde gespreksleider die het draaiboek volgt en ervoor zorgt dat iedere deelnemer aan bod komt. Wil jij die rol op je nemen en vind je het leuk om minimaal 2 gesprekken per half jaar te organiseren? Dan is WOMEN Inc. op zoek naar jou!

Om gespreksleider te worden volg je eenmalig een gratis training bij jou in de buurt. Je krijgt tijdens de training informatie over de verschillende methodieken, hoe je de groep begeleidt en gesprekken organiseert. Je leert de gesprekken kennen door in een versnelde vorm te oefenen. Na afloop van de training kun je via het online platform direct starten met het organiseren van gesprekken en vrouwen in jouw omgeving laten aanschuiven!

Belangrijk:
• We kunnen je deze training gratis aanbieden! Daar staat wel tegenover dat we van je vragen om minstens 2 gesprekken per 6 maanden te organiseren.
• aanTafel is een not-for-profit initiatief dat ontwikkeld is door WOMEN Inc. om onbetaald in te zetten in je privéomgeving. Dat betekent dat alle rollen aanTafel vrijwillig zijn en dat deelnemers gratis mogen deelnemen aan de gesprekken. Je mag de methodieken dus niet (betaald) inzetten binnen een organisatie.

GAIA is a member of