News

NOMINEER JEZELF OF IEMAND ANDERS VOOR VIVA400 2020

VIVA400 biedt ieder jaar een uniek podium aan 400 succesvolle vrouwen. Al twaalf jaar lang geven we erkenning aan succesvolle vrouwen en hopen hierdoor alle vrouwen van Nederland te inspireren met 400 rolmodellen. Hiervoor kunnen vrouwen zichzelf, of iemand anders nomineren in de categorieën Business & creatie, Zorg & onderwijs, Tech & innovatie en Sport & spirit. Na de nominatieronde worden er 400 vrouwen geselecteerd voor de Lijst der Lijsten. Middels een openbare stemronde kan er op deze vrouwen gestemd worden en wordt duidelijk wie de befaamde VIVA400 award wint.

Het is vanaf nu mogelijk jezelf of iemand anders te nomineren voor VIVA400 2020. Scroll verder!

De VIVA400-vrouw is tussen 25 en 45 jaar en is prestatiegericht, daadkrachtig, ambitieus en leergierig. Dit zijn de categorieën:

  • Business & creatie: Vrouwen met eigen bedrijf of werkzaam in het bedrijfsleven. Vrouwen met een zakelijk instinct, geboren ondernemers, strategen & creatieven. Vrouwen die groei combineren met inspirerend leiderschap.
  • Zorg & onderwijs: Zorgdragers in de breedste zin van het woord. Of het nou in de zorg, het onderwijs, ambulante hulp, ontwikkelingshulp, hulp in huishouden, een levensreddende operatie of onderzoek naar nieuwe medicijnen is: jouw drijfveer is helder; mensen helpen.
  • Tech & innovatie: Je bent echte bèta die met een liefde voor technische hoogstandjes en nieuwe ontwikkelingen. Afgelopen jaar heb jij geëxcelleerd in IT en daarin innovatie en leiderschap getoond.
  • Sport & spirit: Jij beschikt over een bijzonder talent en/of uithoudingsvermogen als het gaat om body en mind. En wilt als landbeschermer of adrenalinejunkie met jouw fysieke inspanning de wereld inspireren.

Comments

Log in to read and post comments

GAIA is sponsored by