News

Business Photoshoot

Een goede zakelijke foto wordt anno 2020 steeds belangrijker. Of je jezelf nu wilt onderscheiden op de banenmarkt, je het uithangbord bent van je eigen bedrijf of misschien wel een onverwachts interview geeft in de krant – in elke situatie kan een zakelijke foto hét verschil maken!


LinkedIn

We krijgen er allemaal een keer mee te maken: je moet (weer) solliciteren. Een goede, representatieve foto mag dan niet meer ontbreken op je zojuist bijgewerkte CV. Een foto waar je niet direct geconfronteerd wordt met dat ene avondje uit of waar je duidelijk kan zien dat je niet in een comfortabele houding zat op het moment dat de foto werd genomen. Hoe steek jij uit boven al die andere sollicitanten? Hoe zorg je dat die beoogde werkgever jou beter onthoudt, dan al die anderen? Een goede, verzorgde foto is een eerste stap in de juiste richting en wij gaan je daar bij helpen!

Het is de bedoeling dat iedereen uiterlijk 1 week van te voren wordt ingedeeld in een tijdslot. Hierdoor hoef je niet de hele dag aanwezig te zijn, maar dat mag wel natuurlijk! Per dag kunnen er 4-5 deelnemers worden gefotografeerd. Dit zal afwisselend gebeuren, met verschillende poses zodat je je niet ongemakkelijk zal voelen. Tijdens de shoot zal ook op de locatie naar verschillende plekken worden gelopen, zodat je verschillende achtergronden zult krijgen.

Bij >10 leden wordt er een tweede dag georganiseerd 

We willen graag peilen wat de beste datum is, je kunt kiezen uit:

  • donderdag 7 oktober
  • vrijdag 8 oktober
  • zaterdag 9 oktober

Locatie:

STUDIO: De locatie van de studio is in Rotterdam, vlakbij een metrostation (Mathenesserweg 197A, 3027 HT Rotterdam)

BUITEN: Dat zal -zeer waarschijnlijk- in Delft worden (een beetje corona afhankelijk), of mogelijk is Leiden ook een optie indien daar behoefte aan is

 

Kosten:

De kosten zijn 67,50 per persoon. Hiervoor krijg je een shoot van ongeveer 20-30 minuten en de beste 3 foto's, na bewerking, in hoge resolutie per email toegestuurd.

Visagie: €25 per half uur. (niet verplicht)

GAIA lid? Dan sponsort GAIA €25!

 

(mocht je op 7,8 of 9 oktober NIET kunnen maar heb je WEL behoefte aan een foto update, laat het ons weten!--> info@gaia-netwerk.nl . Bij voldoende interesse gooien we er een datumprikker uit voor een tweede datum!!!)


We hopen dat je komt!

Met vriendelijke groet,
GAIA Bestuur 2019

Netwerk voor vrouwen uit de Aardwetenschappen

Comments

Log in to read and post comments

GAIA is a member of